Kuvia Työhevosharrastajien kurssilta (Lisää kuvia flickr.com palvelussa). Vappujuhlat huipentuivat 3.5 kun osallistuimme porukalla Työhevosharrastajien kurssille Helsingin Kumpulassa. Päivän kurssi toteutettiin Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen koulukasvitarhalla. Samassa kuvattiin myös video, jolla tullaan näkemään miten valjaat laitetaan hevoselle ja kuullaan enemmän auraamisesta. Kurssi oli erittäin onnistunut ja inspiroiva. Hevoset olivat elementissään tehdessään töitä.

Oli hienoa nähdä viisi isoa hevosta keskellä kaupunkia.

Videon leikkaus on kesken sillä työn alla on Toivottu Poika hevosen ostoprosessi. Kirjoitin eilen (6.5) tallipaikan vuokrasopimukset Etelä-Espoon ratsastuskoulun talleille, siirsin rahat (4000€) hevosen omistajalle ja postitin sopimuspaperit eteenpäin. Nyt Hanna on etsimässä meille edullista satulaa ja jaamme stressaantuneina Toivon hoitovuoroja työryhmänä (Hoitovuorot ja ohjelma on jaettu julkisesti).

Pääsen huomenna seuraamaan Toivon kengittämistä ja toivon mukaan saamme lisää tarvikkeita hetimmiten, jotta pääsemme treenaamaan. Ihan heti Toivoa ei panna kuntoilemaan sillä se on ollut hintsulla käytöllä talven alla. Ruuna on 6v joten sen kunto nousee nopeasti. On liian aikaista tunnustella mitä hevosen ostaminen, omistaminen ja huolehtiminen tuntuu. Leikaan ensin työhevoskurssi videon ja alan sitten tutkia näitä puitteita.

  1. balancedequitation reblogged this from fuckyeahcarriagehorses
  2. gh3tt0fab reblogged this from fuckyeahcarriagehorses
  3. rottikins reblogged this from fuckyeahcarriagehorses
  4. fuckyeahcarriagehorses reblogged this from hevoslinja
  5. hevoslinja posted this